Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Vokseværk er et forløb, som er skræddersyet til dig

Forløb: vokseværk

Forløbet strækker sig over 3 mdr., og du har 3 formiddage eller eftermiddage sammen med mig i Skovhaven i Ribe. Indimellem vi mødes, har du opgaver, du skal udføre, ting du skal øve dig i og indsigter du skal tage til dig i dit tempo.

Som ”Vokseværker” har du mulighed for at få min hjælp indimellem besøgende, såfremt du har akut behov. Det kan være 15 minutters telefonsamtale, en mail eller sms. Vi hjælper hinanden med at klæde dig på til fremtiden og det frie liv.

Vi starter med at tage udgangspunkt i dit liv lige nu, og strækker en lang arm ind i fremtiden ved at klæde dig grundigt på med de indsigter, du har gemt i dig.

Forløbet vokseværk indeholder:

  • Livsmønstre – hvad er det, du løber panden imod gang på gang? Hvilke sår og smerter render du rundt med, og hvordan påvirker de dig? Hvad gør du ved dem?
  • Energiaftryk – agerer du i livet med din ”ægte energi”, og hvordan kolliderer din energi med alle andres og smadrer dine relationer?
  • Dine skygger i livet – skyggesider, overbevisninger, din og din families historier og hvordan gør du dig fri?
  • Selvansvarlighed og at trække alle energier hjem.
  • Heling af din indre lille pige.
  • Hvordan skaber du din fremtid?

Vokseværk er en rejse i dig, din historie, din sjæl og alle dine grundenergier

Vi arbejder med stor nysgerrighed for dig, og vi slutter et ubrydeligt venskab til den kvinde, du er. Når du tager forløbet Vokseværk, får du indsigt i, hvor kæden er hoppet af, og igennem kærlighed til dig selv styrkes du som kvinde, mor, kone og de andre roller, du har. Vokseværk er et kærlighedsforløb til dig selv, så du kan være dig med alt den energi, magi og sjæl, som du har inderst inde.

Vokseværk giver dig svar på, hvem du er, hvor dine styrker er, hvad der skal til for, at du kan skabe resten af dit liv, så det bliver dit og ikke alle de andres. Og Vokseværk giver dig også svar på hvordan.
Er du faret vild for dig selv, går du og drømmer om, at det rigtige liv snart skal starte, vil du noget andet end det, du har nu, men ved du ikke hvad? Vil du have et anderledes syn på dig selv, din krop, din historie? Så er Vokseværk svaret.

Efter Vokseværk bliver du aldrig den samme igen, du vil blive styrket, fri og klar til det rigtige liv hvor det, du drømmer om, er en mulighed.

Vokseværk koster 11.250,- og er en investering i dig, og uanset hvem du er, hvad du kommer med, vil du få de svar, du har brug for at skabe det liv, der var meningen, at du skulle leve, sådan at resten af livet kan blive dit.

Hvornår skal du tage vokseværk?

Det skal du først den dag, du er klar til at gå efter drømmen. Den dag du simpelthen ikke gider mere bullshit. Den dag, du bestemmer dig for, at du kun gider arbejde for det rigtige. Den dag, du synes, at resten af dit liv er en investering værd, og at din lykke betyder alt. Du skal ikke tage Vokseværk, før du er klar til en forandring, en seriøs en. Du skal først tage Vokseværk, når du er færdig med at tro, at lykke er et quickfix og, at du bare lige kan ordne lykken med venstre hånd imens, du overspringshandler på alt det vigtige i dit liv.

Vokseværk gør dig til en klog kone, men kun hvis du virkelig gider gøre noget andet end det, du plejer. Gider du det, så giver jeg gerne en gratis telefonisk samtale for, at du kan mærke, om det er det rigtige for dig.

Vokseværk er et 1:1 forløb og kan også bookes af mænd.

VOKSEVÆRK INDEHOLDER:

11.250,-

per forløb
LÆS VIDERE

SE, HVAD JEG ELLERS TILBYDER: