Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Tillidsfulde, modige rum

Sparring

Tanker og bekymringer står i kø. Smerter og ubehag står i kø. Det er helt vanvittigt, hvad der sker i os.

Bekymringer om fremtiden- Hvad skal der ske? Usikkerhed, frygt og ‘hvad skal der blive af mig’-tanker. De blander sig konstant med alle de bekymringer om fortiden, hændelser, følelser og samtaler.
Det berøver os glæden. Det berøver os nuet. Det berøver os alt det, der er godt, lige nu og her – faktisk, så berøver det os fremtiden.
Ja, det er helt rigtigt. Det der lydtapet af larm og støj, det berøver os fremtiden. Fordi vi ikke kan være nærværende lige nu og her.

Det er det, der sker lige nu og lige her, der skaber vores fremtid. Det er det lille skridt du tager idag, der skaber i morgen.

Vi har brug for noget

Vi har brug for viden. Den rigtige viden, sådan at vi har vished om at den plan, vi laver for os selv, er den rigtige. Sådan at vi helt nøjagtigt kan parkere de der bekymringer om fremtiden og læne os ind i den uden bekymringer. Fordi vi VED, sådan helt ægte VED, at den vej, vi går på er den rigtige.

Og det er her, min titel kommer ind:

Stifinder i det frie liv.

Jeg tror på, at livet har en mening. Jeg tror på, at der er en vej til os alle. Jeg tror på, at livet hver dag byder på valg, og at vi ved at have den rigtige viden kan træffe de rigtige valg og vælge den rigtige sti.

Stien er ofte ikke den, vi tror den er. Stien er ofte det helt modsatte, og nogen gange skal vi så langt væk fra vores egen sti, at vi for alvor er faret vild, før vi kan mærke, at vi ikke er på den rette sti.

Derfor er jeg Stifinder.

Fordi jeg hjælper dig, med at mærke din sti og den rette vej for dig.

Jeg har også selv levet et liv, hvor jeg har måtte gå på riiiiigtigt mange forskellige stier, før jeg fandt min egen, og som menneske vakler jeg også indimellem, men jeg rejser mig altid en hel del klogere.

Den fineste kvalifikation jeg har, er dog mine evner til at mærke dig, fornemme dig og dit liv. Jeg ser sammenhænge imellem det levede liv og det indre. Jeg ser usynlige tråde og mønstre. Jeg mærker dig og dine sår, din kraft og det ur-menneske, du har indeni.

Det er faktisk den viden jeg, er allermest stolt af – min viden om urkraften i os alle. Min viden om utæmmet liv og det hellige rum vi har indeni, som vi hver dag kan give plads eller ignorere. Og det er i samspillet mellem viden om urkraften, og alle de helt konkrete værktøjer jeg har qua mine uddannelser, at du finder min styrke.

Jeg er et praktisk menneske. Jeg er et menneske, der selv lever et liv og jeg benytter aldrig højtravende løsninger, fagudtryk eller værktøjer, tværtimod. Det enkle er altid det, vi kommer længst med.

Derfor, har hvert eneste værktøj hold i virkeligheden. Alt er afprøvet i det virkelige liv, for jeg har brug for at vide, at de virker, og jeg gør mig selv den tjeneste at involvere mig i mine kunder.

Derfor kan du købe sparring om alt, her hos mig.

Uanset om du har brug for en sti ud af stress, familierelationer, arbejdsløshed, sygdom, skilsmisse, dødsfald, eller hvad end det er, du dealer med, så er der en sti til dig. Du skal bare være så modig, at du tør gå på den. Det hjælper sparring dig med, fordi vi sammen skaber et inderligt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen kan finde de svar, du har brug for.

En sparringssession kan foregå, her hos mig i Skovhaven i Ribe, på telefonen, via zoom eller som walk and talk.

En session varer ca. en time og koster 950 kr. Uanset hvordan den foregår og du booker via mail til ceo@piamajas.dk

Jeg oplever, at 3 sessioner ofte er nok til at, få dig igang med den ændring du gerne vil have i dit liv og derfor har jeg lavet et lille tilbud på 3 sessioner, til 2300 kr, incl. moms.

Vi har alle brug for et tillidsfuldt rum. Det er helt normalt, og det sparer dig for at bruge unødvendige år med smerte, rådvildhed og fastlåsthed.

Du kan booke sparring hos mig, uanset om du er mand eller kvinde, barn eller voksen, firma eller privat. Leder eller arbejdsløs. Sparring er for alle.

SPARRING

950,- / 2300,-

Per SESSION / tilbud på 3 sessioner
LÆS VIDERE

SE, HVAD JEG ELLERS TILBYDER: