Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

26. august kl. 15-17

åbent hus

åbent hus i skovhaven

På denne vidunderlige dag, indvier min lille familie og jeg Skovhaven. Skovhaven er vores nye hjem, på Obbekjærvej 56 i Ribe. Her vil vi leve, bo og arbejde.
Og det vil glæde mig og mine børn at se familie, venner, bekendte, tidligere kunder, kunder, nye kunder, nysgerrige og kort sagt, alle dem vi kender til en lille indvielses fejring. Og tag bare børn og mand med 🙂 Skoven er stor og kan rumme mange 🙂
Vi vil så gerne vise dig og dem du kender, alt det nye og spændende i vores liv, kom og se, det blir så godt og planerne er mange!
På denne velsignede dag, vil vi tænde op i bålet, bage snobrød, byde en lille tår til halsen og et bid brød, sådan du har mulighed for at nærstudere alt det nye og fantastiske på dette vidunderlige sted.
Tilmelding er nødvendigt og foregår via en besked eller mail til ceo@piamajas.dk senest d. 25/8 kl. 12, nul dut.
Skal vi ses?
Vis mere
udendørs arrangement

Morgenstræk og visualisering i skovhaven

At strække sig efter livet, den gode dag og dermed alt det gode, det lystfyldte og kærligheden er også at strække sig selv, fysisk.
Vi starter denne skønne lørdag blidt og roligt med en visualisering af alt det gode i livet og vejen derhen. Vi øver os i at “Se og Vide” Den vej, der kun er lystfyldt i livet for lige netop os og afslutter øvelsen med at strække kroppen og det stive i kroppen, ved at vække den blidt og roligt.
Hensigten med arrangementet er at give dig mulighed for at opleve en rolig, blid og stille måde at vække dig selv, på alle planer også mentalt. Midt i det grønne og der hvor du altid hører hjemme; Naturen.
Arrangementet er udendørs midt i Skovhaven, ved heftig regn flyttes arrangementet ind i skoven under træernes læ. Du skal medbringe en måtte, et liggeunderlag eller en stor pude, der må blive beskidt og i klæde dig tøj efter vejrliget.
Arrangementet afsluttes med en kop The/Kaffe og en hjemmebagt bolle i køkkenet, imens der summes over evt. indsigter og oplevelser/sansninger.
Det koster 225 kr. at deltage i arrangementet og du tilmelder dig ved at indbetale beløbet til mobilpay 759246 og notere i bemærkninger hvad du melder dig til.
Vi ses, til en V I D U N D E R L I G lørdag morgen.
Kh. Piamaja
Vis mere

3. september kl. 8-10

18. september kl. 10-15

udendørs arrangement

Stilhedsvandring

Det er når vi er stille med os selv, vi mærker os selv. At stille skarpt på sig selv med alle sanser midt i naturen, er altid virkningsfuldt. At lade tankerne kredse om stort og småt imens vi er i bevægelse, med fokus på åndedrættet og stilheden, kan være en nærmest meditativ tilstand.
Sådan en dag som denne, kan du øve dig i at være med hele dig og tage alt det der kommer til dig, kærligt op i hånden og nærstudere det i et trygt og tillidsfuldt kvindeligt fællesskab. Undervejs har du mulighed for at få min sparring eller samtale dæmpet med de andre deltagere.
Vi vandrer herfra Skovhaven og jeg har forberedt en ca. 3 km. rute hvor vi ender ved et madpakkested, hvor der indtages en frokost vi har med undervejs. Under frokosten vil vi tale om det der kommer til os under vores vandring og når vi er klar vil turen gå tilbage til Skovhaven, hvor vi afslutter dagen med at sætte fokus på dagens tanker.
Hensigten med dagen, er at give dig et tillidsfuldt rum at læne dig ind i og sætte fokus på det der sker i dit liv, ligenu.
Du skal medbringe en rygsæk, til at bære din egen frokost og vandflasker. Husk tøj efter vejret.
Det blir en vidunderlig dag og der er mulighed for at samle mange tanker op og omsætte dem til livs vigtige planer.
Du tilmelder dig denne begivenhed, ved at indbetale 750 kr til mobilpay 759246 og skrive i bemærkninger: Stilhedsvandring.
Jeg glæder mig til at se dig. Piamaja
Vis mere
udendørs arrangement

temaaften ved bålet "lyst"

Denne aften er en aften i lystens tegn. Vi vil ved bålet, lave en visualisering hvor vi kommer i kontakt med det felt i os, hvor lysten brænder, bålet bulre og hvor kreativiteten kommer fra.
Og derefter tale i det tillidsfulde fællesskab, som vi sammen skaber, omkring lysten til livet, lysten til at virke, til at skabe og til at leve fuldt ud, hver dag. Og hvordan vi lærer at fodre lysten istedet for at dræne den.
Vi kender det alle, lysten styrer værket. Lyst giver mere lyst. Lyst er bare så svær at få konkret føling med, for meget i vores hverdag, kvæler den der lyst- som jo også har en tendens til at være styret af alt det i livet, som er svært at få hånd omkring.
Hensigten med denne aften er at give dig en oplevelse af, hvor lidt der egentligt skal til, for at give et liv i lyst og lade bålet spejle dit eget indre, sådan at du mærker lysten bulre i kroppen.
Husk tøj efter vejret, der vil være puder, skamler og tæpper og det sædvanlige setup af kaffe/the og sødt.
Måden du tilmelder dig, er ved at indbetale 225 kr til mobilpay 759246 og notere i bemærkninger hvad du melder dig til.
Vi ses, Kh. Piamaja 
Vis mere

29. september kl. 19-21

9. oktober kl. 10-15

playshop

lad kreativiteten blomstre

Jeg vil gerne denne dag invitere dig indenfor i den kreative og skabende verden, som ikke nødvendigvis behøver at være pæn, nydelig og smuk- den må gerne være det, men denne dag går vi ikke efter at skabe fordi det er nydeligt, vi går efter at skabe, fordi det er sundt og godt og giver os livsglæde.
Vi arbejder i værkstedet hele dagen, kun afbrudt af en lækker frokost i køkkenet og vi arbejder ikke terapeutisk med det at skabe, vi skaber bare fordi vi synes det er fedt. Dagen er også for de “Ikke kreative” fordi du bliver sat igang og kan vælge imellem 4 forskellige kategorier:
Ler og keramik (Vælger du dette, må du tilbage og afhente dit lertøj når det er brændt)
Akrylmaling på plade eller andet underlag.
Tekstil, syning, collage eller noget helt andet (Ved du allerede nu, at du helt vildt gerne vil til en symaskine, medbring da gerne din egen- huset rummer kun en- men tonsvis af stoffer og stofrester.
Dagens kreative- som er en eller anden kreativ overraskelse.
Hensigten med denne dag er at give dig en fed, glad og kreativ dag i fællesskab med andre. Det er også at udfordre dig til at skabe, ikke fordi det blir smukt, men fordi det er lækkert og opløftende at give sig selv et rum af legende lethed.
Måden du tilmelder dig, denne helt ufarlige og glade dag, er at indbetale 950 kr. til mobilpay 759246 og skrive Playday i bemærkninger.
Er du gal jeg glæder mig til denne her dag 🙂
Kh. Piamaja.
Vis mere
LÆS VIDERE

SE, HVAD JEG ELLERS TILBYDER: