Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

sansning

samtaler med kroppen

Hvert eneste sekund hele vores liv sanser vi. Kroppen er skabt så finurligt at hvert eneste åndedrag, bevægelse og blink med øjet er en sansning og en stimulans. Sansningerne oplagres i kroppen og bliver til følelser, fornemmelser og stemninger. Alt det skal vi bearbejde og omsætte. Det er helt umuligt. Jo flere stimulanser, jo flere følelser og jo mere er vi på overarbejde. Vi kan ikke følge med.

Oftest tager vi alle de nemme sanseindtryk og omsætter, fordi det er nemmest, hurtigst og mest bekvemt og lader resten være til der er ledig plads i systemet. Og oftest hober det sig op i vores kroppe, fordi der aldrig bliver tid, plads og rådighed til at tage de opsparede sansninger under kærlig behandling.

 

løsning af krop og sind

Det sætter sig i kroppen og det sætter sig i VÆR DIG HEDEN. Det viser sig som smerter, sygdomme og en skæv opfattelse af os selv. Skæve overbevisninger. Vi forstår simpelthen ikke hvem vi er og hvor meget vi er i stand til, at leve et godt og fantastisk liv. Det sætter sig i opfattelsen af verden, af andre og hvad vi egentligt skal med livet. Oftest bliver vi skævere og skævere og ødelægger mange fantastiske ting ved livet, fordi vi begrænser os selv, ligger låg på og modarbejder os uden at ville det.

Det er nu muligt, at løsne kroppen og sindet. Det er nu muligt, at samtale med kroppen og alt det ubearbejdede der er ophobet i os.

En samtale med kroppen er en 3 timers lang session, hvor vi først starter med en kort samtale om dine oplevelser og derefter går i gang med at tale med hele dig. Jeg masserer, mærker og healer i en proces og imens samtaler vi om fornemmelser, smerter og følelser. Det kan være at bestemte hændelser dukker op, det kan være at følelser som du har gået rundt med hele livet, dukker op og det kan være at smerter du dagligt har kompenseret for, uden at vide det, dukker op. Kroppen lyver aldrig. Den sladrer om din trivsel og mangel derpå og jeg oversætter alt hvad du siger til dig selv og guider dig langsomt og sikkert.

en kærlig behandling

Uanset, hvad vi to, sammen finder frem, imens vi samtaler med hele dig, vil vi undervejs tage det under kærlig behandling og tale ind i de problemstillinger der åbenbarer sig. Du vil således få redskaber serveret, imens vi er ved selve smerten og din krop vi automatisk samarbejde med den healing/ massage jeg laver, fordi vi er ved roden i dig. Det er din kerne vi taler med og det er en virkelig stærk session, der gør indtryk.

En samtale med kroppen er inderligt. Det er forløsende. Og det er først og fremmest kærligt, stille og indsigtsfyldt. Når vi er færdige, har jeg været på hele din krop, talt med hver en fibre, chakraer og medianbaner. Hver en muskelspænding vil være løsnet fra hoved til hæl. Du vil således være en hel del lettere når du går herfra, end da du kom.

 

Undervejs vil jeg notere alting ned, sådan at du kan tage indsigterne med dig og til slut, vil vi opsummere alt hvad vi har talt om undervejs, sådan at du virkelig har brugbare oplevelser, forløsninger og indsigter med dig hjem.

En samtale med kroppen koster 2300 kr og kan bookes via mail til ceo@piamajas.dk