Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Mød

PIAMAJA DALSGÅRD

Jeg er Piamaja, og jeg er den første af min slags. Af profession er jeg Sanse og Kunstterapeut. Privat er jeg det ældste barnebarn og et resultat af et tilfældigt møde imellem to kraftfulde mennesker, ud af kraftfulde slægter. Jeg er uden helsøskende, men alligevel storesøster i en børnerig familie.

 Personligt er jeg på sjette år, alenemor til tvillinger på 7 år og en teenager. Alle piger. Vi bor i “Skovhaven” 5 minutter udenfor Ribe. Herfra udspringer vores liv. Og ved vores køkkenbord og i værkstedet i bunden af haven, er roden til alt, hvad der skabes af liv i livet. Mit privatliv og mit arbejdsliv er ikke to forskellige ting. Jeg er den samme, uanset hvilken kontekst, jeg bevæger mig i. Køkkenbordet og Værkstedet er nerven i mit private liv og i mit arbejdsliv. Det er her, mine bøger skrives. Det er her, der undervises, spises, males, grines og grædes.

Jeg beretter ofte

Fra en anden virkelighed

En virkelighed der ikke kan ses med det blotte øje, men som skal sanses, leves og opleves. Og jeg giver mig selv og mine kunder den gave, at jeg involverer mig personligt, så vi sammen kan sanse lige nøjagtigt det, der skal sanses.

I min verden er 2 og 2 ikke 4, men ofte 5, 3 eller 10. Alt i livet hænger sammen og ofte i finurlige sammenføjninger og mønstre. Jeg oplever at livet snor sig, at for længst glemte hændelser dukker op og præger nutiden. At omvendt og bagvendt ofte er den retvendte måde at leve livet.

Jeg har naturligvis en bunke helt almindelige uddannelser indenfor pædagogik, psykologi, coaching, ledelse, salg og markedsføring, og de udgør et solidt fundament for mit daglige arbejde.

Jeg har som så mange andre kvinder i min generation mærket en længsel. Et behov for at udvikle mig selv. Og derfor har jeg en bred viden om den spirituelle verden, idet jeg også er uddannet indenfor healing, clairvoyance, astrologi, håndlæsning, intuitiv massage og mange andre forskellige retninger.

I dag er jeg også uddannet Sanse og Kunst terapeut og jeg oplever dagligt, hvor smukt alle mine uddannelser hænger sammen, for de handler alle om relationer, ind i os selv og ud i den verden vi dagligt bevæger os i, og her hjælper kreativiteten os- for kreativitet samler mennesker, styrker mennesker og rummer menneskers forskelligheder. Det kreative felt er i os alle, uanset om vi bruger det til noget eller ej.

Usynligt, sanseligt og mærkbart.

Mine evner til at fornemme mennesker, andre virkeligheder, usynlige tråde og mønstre er medførte. Jeg har som barn brugt dem dagligt, for at klare mig igennem svære livsvilkår, men som voksen ser jeg at vilkårene har tvunget mig ud i at leve livet kreativt og jeg mærker dagligt at kreativiteten tilbyder både heling af sårene i livet og skænker os indsigter, som vi kan omsætte til aktive handlinger eller levet liv- Kreativiteten kan skabe frihed af både traumatiske oplevelser, dårlig opvækst, lavt selvværd, forkerte livsvalg, stress, depressioner og alle former for sorg, for kreativiteten lærer os, at vi er i livet, som dem vi er og vi er gode nok til alle andre og ikke mindst os selv.

Her i Skovhaven, tilbydes alle former for kreative udfoldelser og sansninger, både den sjove, den uforpligtende og den terapeutiske- nogle former for kreativitet er ikke ”finere” end andre- her skaber vi, uanset hvad der skal skabes- om det er en tråd ud af stress, et dårligt ægteskab, eller om du gerne vil lære at arbejde med ler- så er kreativiteten levende og berigende.

Kh. Piamaja

Skal jeg hjælpe dig videre?