Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Mød

PIAMAJA DALSGÅRD

Jeg er Piamaja, og jeg er den første af min slags. Af profession er jeg stifinder i det frie liv. Privat er jeg det ældste barnebarn og et resultat af et tilfældigt møde imellem to kraftfulde mennesker, ud af kraftfulde slægter. Jeg er uden helsøskende, men alligevel storesøster i en børnerig familie. Personligt er jeg på femte år alenemor til tvillinger på 6 år og en teenager. Alle piger. Vi bor i huset “Skovhaven” i Ribe. Herfra udspringer vores liv og ved vores store køkkenbord er roden til alt, hvad der skabes i vores liv. Mit privatliv og mit arbejdsliv er ikke to forskellige ting. Jeg er den samme, uanset hvilken kontekst, jeg bevæger mig i. Køkkenbordet er nerven i mit private liv og i mit arbejdsliv. Det er her, mine bøger skrives. Det er her, der undervises, spises, males, grines og grædes.

Jeg beretter ofte

Fra en anden virkelighed

En virkelighed der ikke kan ses med det blotte øje, men som skal sanses, leves og opleves. Og jeg giver mig selv og mine kunder den gave, at jeg involverer mig personligt, så vi sammen kan sanse lige nøjagtigt det, der skal sanses.

I min verden er 2 og 2 ikke 4, men ofte 5, 3 eller 10. Alt i livet hænger sammen og ofte i finurlige sammenføjninger og mønstre. Jeg oplever at livet snor sig, at for længst glemte hændelser dukker op og præger nutiden. At omvendt og bagvendt ofte er den retvendte måde at leve livet.

Jeg har naturligvis en bunke helt almindelige uddannelser indenfor pædagogik, psykologi, coaching, ledelse, salg og markedsføring, og de udgør et solidt fundament for mit daglige arbejde.

Jeg har som så mange andre kvinder i min generation mærket en længsel. Et behov for at udvikle mig selv. Og derfor har jeg en bred viden om den spirituelle verden, idet jeg også er uddannet indenfor healing, clairvoyance, astrologi, håndlæsning, intuitiv massage og mange andre forskellige retninger.

Usynligt, sanseligt og mærkbart.

Det er min viden om universet, ur-kraften i os alle og mine evner til at se mønstre, usynlige tråde og fornemme mennesker, der er min fornemste kvalifikation, og den bruger jeg dagligt. Alt hvad jeg arbejder med og alle de værktøjer, jeg bruger, har udspring i min brede faglige viden og er et resultat af sansninger og erfaringer, ført ud i det virkelig liv.

Mine evner til at fornemme mennesker, andre virkeligheder, usynlige tråde og mønstre er medførte. Jeg har som barn brugt dem dagligt for at klare mig igennem svære livsvilkår, men som voksen smed jeg evnerne fra mig af angst for ikke at være en del af flokken.

Jeg har altid troet på, at alle mine svar lå udenfor mig. I dag ved jeg at de ligger i mig. Jeg har altid troet, at jeg var en fejl og var konstrueret forkert. I dag ved jeg, at jeg er helt rigtig. Jeg ved også, at der er en mening med alle de sving, mit liv har taget. Det var fordi, jeg skulle nå hertil, hvor jeg er nu, i dag.

I dag underviser og vejleder jeg i mit eget firma. Lige her ved mit køkkenbord, i huset “Skovhaven” I Ribe, afholder jeg personlige forløb, sparringer, workshops og andre begivenheder, udelukkende så du kan mærke kraften i dig og gå den vej livet, der var meningen, fra starten af.

Må kraften være med dig.

Piamaja

Skal jeg hjælpe dig videre?