Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Mikrotræning er de små skridt

Mikrotræning

Luk lige øjnene, forestil dig at du med små bitte skridt kan nærme dig et liv, hvor du lever det liv du gerne vil have. Hvor du kan forvandle det du går med indeni til aktive handlinger og hvor du har fred, ro og masser af tid til at finelske, det du vil finelske, uden at skulle være afhængig af andre? 

Det er nu muligt. Jeg har designet en serie af lydfiler, som du kan høre om og om igen. Du kan tage det du har brug for i dag og vende tilbage til min stemme der guider dig, når det passer dig. Du er fri til at øve, hvor som helst og når som helst. Du er ikke forpligtet udover det du selv vil og kan, i dag.

Ubetinget venskab, tillid og troen på dig selv

Uanset hvad du gerne vil med dit liv, uanset om du vil finelske eller revolutionere, er troen på dig selv, dine evner og din ret til at navigere i livet, som lige nøjagtigt det skønne menneske du er, grundlaget for alt. Og det er det der er allersværest i livet. Her er jeg din guide, din stifinder og træner henimod, inderlighed, tillid og troen på dig selv.

1. lydfil. At tage sig selv i ed. At blive ubetinget ven med ”hele” sig selv. Her taler jeg om inderlighed, tillid til sig selv, til universet og båndet til ur-kraften.

2. lydfil. Ubetinget venskab, hvordan lever vi det i praksis? Hvordan fylder jeg på mig selv? Jeg taler om livskompetence, basale kundskaber og at hjælpe sig selv et liv med overskud på kontoen. Jeg taler også om selvansvarlighed og et liv i praksis med selvansvarlighed.

3. lydfil. At give slip på det der ikke virker- Hvordan gør vi det? Jeg taler om livsvalg, selvansvarlighed, kommunikation og at åbne sig selv for livet ved at give slip.

4. lydfil. Forpligtelser/ burde og skulle, Jantelov og samfundsnormer hvordan undgår vi at det dræber livslysten og inderligheden til os selv og vores levede liv, men i stedet fodre os?

5. lydfil. Vedholdenhed, tålmodighed, langsommelighed og at sætte dagsordenen i din egen dag og liv. Jeg taler om at rette sig selv op og være ENE STÅENDE i et moderne samfund. Hvordan vi kan trække energierne hjem i os selv, stige af stressen og med vores levede liv, understøtte det vi gerne vil.

praktisk

At tillade sig selv at øve og beherske, er en nærmest usynlig bevægelse, men den er mærkbar og vil forplante sig i hele dig og dit levede liv. Moduler af mikrotræning består af 5 lydfiler af 40 min. varighed. Der er praktiske øvelser og indsigter du kan tage til dig i dit tempo, på alle lydfiler. Mikrotrænings Moduler koster 375 kr. Og når din bestilling og betaling er gået igennem, modtager du fra mig, 5 lydfiler på hver sin mail. Det er helt ukompliceret at gemme på din telefon og høre igen og igen. Jeg sender lydfiler ud 1 gang dagligt og derfor modtager du lydfiler indenfor 24 timer.

Smagsprøve på mikrotræning

Du kan her lytte til en lille lydprøve af mig der taler om ubetinget venskab.

Ønsker du at komme igang med mikrotræning?

Du kan bestille lydfilerne lige her. Lav en overførsel på 375 kr. til MobilePay nr. 759246 og udfyld formularen herunder, så sender jeg lydfilerne til dig inden for 24 timer.