6 ugers undervisning

Forløb: kroppens sjæl

Vil du ha den viden, det kræver at bryde ud af dit liv- og gå efter det ægte- det rigtige og det der var meningen for dig? Vil du ikke mere føle dig forkert i hele kroppen?

Så kig med her.

Jeg er stolt jordemoder for mennesker, der ønsker at genfødes til det rigtige liv. Til det liv, hvor de ikke længere er forkerte, hvor de ikke føler sig forkerte, hvor kroppen er rar at være i, fri for de fleste smerter og hvor de er selvansvarlige, står fast i livet med alt det der er dem, fordi de ved, føler og sanser at det er det helt rigtige for dem.

Det kan læres- Amager- Halshug og nu har du også muligheden.

Den 18 august, starter et nyt online 6 ugers undervisningsforløb.

Du modtager undervisning og guidning i en fast gruppe af andre tillidsfulde kvindelige deltagere i:

Forkert-Fortabt- forladt og hvad det gør ved dig.

Dit helt unikke energiaftryk i livet- og alle andres omkring dig, og hvordan det påvirker den måde du navigere i livet på.

Selvansvarlighed og den rolle du har brug for at tage.

Kroppens historie, dens hukommelse og hvordan det påvirker dig altid.

Dine sansninger og deres betydning.

Kroppens kommunikation og den måde du kommunikere tilbage.

Sygdom, smerter, stress, depression, træthed, herunder chakraer, medianbaner, gamle spændinger og tilbagevendende sygdomsfølelse.

Aldringsprocessen, seksualitet, skønhed, krav og forventninger.

Burde og skulle, jantelov og hvad der begrænser dig, på daglig basis.

forløb: kroppens sjæl

Du modtager fra mig undervisning 1-2 gange i hver uge.

Du modtager fra mig muligheden for at deltage i online sparring 1-2 gange i ugen.

Du modtager fra mig et fyldigt skriftligt undervisningskompendie og en selvkærlighedsboks, med alt det grej du har brug for, til at genføde dig selv. Boksen har alene en værdi på 645 kr.

Masser af lydfiler som understøtter din læringsproces, beroliger dig og taler til hele dig, ikke bare din hjerne.

Du modtager et tillidsfuldt fællesskab med andre kvinder der også vil genfødes, som du kan læne dig ind i og være en del af, finde støtte, opmuntring og et ubetinget venskab med dig, bare fordi du er dig.

Og endelig mig, som din helt personlige Jordemoder i 6 spændende og opmuntrende uger.

 

Din helt personlige genfødselsproces koster kun 5900 kr og indtil d. 9 august kan du få early bird pris kun 4900,- det er vanvittigt billigt for en livsændring, som du kommer til at have med dig resten af dit liv.

Hvis forkerthed i krop og sjæl skulle måles og vejes- så er det det samme som 6 timer ved fyssen, eller 4,5 timer ved en psykolog. Dette tilbud kommer ikke tilbage i 2021 og derfor skal du gøre op med din forkerthed i krop og sjæl, nu.

Måden at tilmelde sig er:

Du mobilpayér 4900 kr til Piamajas Kvindeliv på 759246, inden den 9 august kl. 23,55 og husker at notere din email i bemærkninger, så sender jeg dig, din kvittering og alt det du har brug for.

Er året 2021, hvor du skal forløse din krop og danne et tillidsfuldt bånd til den, så er det nu, du skal trykke på knappen.

Jeg glæder mig til at være din personlige Jordemoder. Og lover dig at jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at din investering i dig selv, bliver en succes.

Kh. Piamaja

DSC00602

Tilmelding

Sådan tilmelder du dig

Mobilepay

Send beløbet (4900 kr. frem til 9. august 2021, derefter 5900 kr.) til Piamaja på 759246. Husk at skrive din mail i bemærkninger.

Modtag bekræftelse

Modtag din bekræftelse fra Piamaja på mail med instruktioner til forløbet.

Nyd

Nyd 6 ugers online undervisning og føl den frihed, du fortjener.