Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Et nyt skridt

Hej.

Jeg starter lige med at sige tak fordi du læser med- så ved jeg at det er på plads, hvis det glipper senere… Det betyder meget at du er med lige her, det gør mig glad. Det gir mig lyst at se, at du har åbnet din mail og det gir mig lyst at du kommer med kommentarer og vender tilbage med det der har vækket genklang for dig.

Det er søndag. Er der noget jeg elsker, så er det søndage. Jeg trisser idag rundt i mit arbejdstøj, skriver lidt, pakker lidt, drikker kaffe og hører vidunderlig musik.

Idag lader jeg alle indtrykkene fra stilhedsvandringen, jeg havde igår, falde dybt ind i mig. Sikken en dejlig dag. Sikken en masse indtryk, indsigter og svar, der var igår. Jeg mærker igen, hvor meget tillidsfulde rum, kan medføre. Hvor meget ekstra vi alle giver og modtager, når vi tør læne os ind i en gruppe af kvinder. Jeg mærker også dybt inde i mig selv, hvor savnet arrangementerne har været, de sidste år. Jeg mærker stadig en tøven hos mange om at turde bevæge sig ud i det frie liv og jeg mærker tydeligt, at vi endnu ikke har vænnet os til, at vi skal flytte os rent fysisk, for at opsøge lysten.

At turde tro på at vi er det værd. At turde tro på at inderligheden også er for os og at vi ikke har brug for at gøre os fortjent til drømmen, til lykken og det lystfulde i livet, er tæt knyttet til det feminine felt i os. Jeg fornemmer, at det nu er tid til at gribe i egen barm og tage de nødvendige skridt, sådan at vi kan hjælpe os selv til drømmen og jeg er i fuld gang, helt privat og også professionelt. Jeg er nemlig det samme menneske, uanset om jeg er privat, personlig eller professionel- jeg er mig og jeg lever mit liv, som mig, uanset om jeg arbejder eller ej.

Jeg oplever at jeg finder tilbage til noget oprindeligt iår. Jeg oplever at jeg, ved at turde at tage min drøm alvorligt og handle på den, kan åbne for en masse muligheder uden at jeg nærmest ikke skal gøre noget for det. Dette forår, føles for mig, som om at jeg har modtaget en kasse, med indsigter, som popper op en efter en og får mig til at tage flere og flere skridt. Jeg nedbryder, opbygger og resetter på alle planer.

Og giver mig selv lov til at grave dybt ned i drømme, som jeg havde for 20 år siden, for 15 år siden og 10 år siden. Jeg ser mere og mere at jeg rent personligt har pauset rigtigt mange drømme i løbet af mit voksenliv, for at passe ind, være stueren og ikke virke for mærkelig. Og jeg har ikke turde drømme stort, stå ved det og gøre noget ved det.

Jeg oplever at drømme og lysten til at gøre noget ved dem, er som et løg og for hvert lag, jeg skræller af løget, åbenbarer der sig endnu flere gaver, håb og drømme, som bare nærmest har sovet i mig. Jeg oplever det samme, hos dem af jer, der har bestilt det drømmetilbud jeg lancerede tidligere på året.

3 sessioner enten som walk and talk, face to face her i huset, eller på telefonen. Om dine drømme. Realiseringen af drømmene. modet til at turde drømme, drømme stort og sætte handling på. For der er altid noget der skal flyttes, for at vi kan nå ind til den der drøm. Der er altid et spadestik, der skal graves dybere og der er altid noget i os selv, der forhindrer os i at leve det liv, vi havde drømt om. Tilbuddet løber indtil 1 juni, så du kan lige nå det.

Jeg ser de drømme, jeg har lagt på is, forvandle sig til realistiske planer og jeg ser også at de ikke kommer af sig selv, hvis jeg bliver ved med at gøre som jeg gør ligenu. Og derfor tager jeg småbitte skridt i nye retninger, på alle planer ligenu.

Jeg er som menneske ikke spor anderledes end alle andre. Jeg har selv alle menneskelige kvaliteter og jeg må også hele vejen rundt om mig selv, mit liv og mit firma med jævne mellemrum, for at holde mig på det spor jeg reelt vil være på.

Og derfor vil du som følger og nyhedsbrevslæser også opleve, at min markedsføring vil ændre sig. Jeg vil tilbage til noget oprindeligt.

Jeg har stor lyst til at fortælle, berette og formulere i øjenhøjde. Det er reelt det der driver min personlige lyst til på 4 år, at være selvstændig. Øjenhøjde, det er det ord der er kommet til mig, henover forårets eclipsesæson. Lethed og glæde. Lyst, livslyst og oprindelighed. Ægthed. Kraftfuldhed i indsigt. Ikke uden at ha hovedet og kroppen med, men helt ned i roden og støve alt det usagte, alt det uforløste og det der nærmest kun er en sagte hvisken, af.

Jeg har annonceret et mikroforløb omkring lyst- Og det har jeg stor lyst til at bygge til jer- Mikrotræning via 40 min lange lydfiler henover 5 uger, er en vildt lækker måde at arbejde på, og det blir til noget. Det blir bare ikke nu.

For først skal jeg bruge sommeren på at flytte. Og der er nok at tage fat på. Det kender du sikkert. Ligenu sidder jeg i skrivende stund med bunker omkring mig der skal kigges igennem og pakkes. Det er en vild proces.

Jeg oplever at min lyst blusser op og jeg oplever, at den ene indsigt efter den anden udfolder sig i takt med at jeg pakker. I alle mine gemmer ligger lysten gemt. Ting jeg har gemt væk “fordi jeg ikke lige havde tid eller råd, eller mulighed” er nu fremme og mine drømme er nu til at tage hånd omkring. De er synlige og til at gøre noget ved og jo mere jeg tillader mig selv, at handle på det jeg reelt går og drømmer om, jo flere drømme kommer der frem. Det bliver meget synligt for mig, hvor meget jeg har sat mig selv på pause. Ikke fordi jeg har og har haft et dårligt liv de sidste 5-6 år, bestemt ikke- men jeg har ikke tilladt mig selv at drømme om andet end praktiske ting.

Den der drøm om, at have muligheder, frihed, kreativitet og lyst, den er druknet i praktik, hverdag, praktiske løsninger, økonomi og alt det der du helt sikkert kender- Voksenlivet. Morlivet. Alenemorlivet.

Der er altid en næse der skal pusses, madpakker der skal smøres, ludo der skal spilles- eller også er der træværk der skal males, græsplæne der skal slåes eller ferier der skal planlægges. Der skal også hele tiden tænkes økonomi og det kan jo slå bunden ud af enhver god stemning. Jeg er dog stadig af den overbevisning, at den gode økonomi, får vi først når vi vælger at investere i det der betyder noget, os selv og vores lykke, så hellere leve af havregryn og være tilpas, end at spise velhængte bøffer og ha ondt i kroppen og livet.

Drømmen mødte jeg, da jeg skrev bogen “Nærkontakt” i efteråret og vinteren. Drømmen viste sig i en lille flig, da jeg udfyldte besvarelserne på de øvelser, der gemmer sig sidst i bogen. Øvelserne er designet af mig, sådan at du kan bruge dem til at komme i NÆRKONTAKT med dig selv og den måde du lever dit liv på. Og de kan også bruges som springbræt til at implementere en ændring, ikke kun i dit ydre levede liv, men de kan sætte en bevægelse i gang i hele dig. Inderst som yderst. Som de har gjort ved mig.

Det var meget uventet for mig, at jeg skulle ændre noget i mit liv. Det var meget uventet at jeg havde et hængeparti i forhold til mig selv, mine drømme og min lyst. Jeg synes faktisk at det gik meget godt- sådan overordnet. Men jo mere jeg arbejdede med mine egne øvelser, jo mere gik det op for mig, at jeg udelukkende havde tænkt i praktik, ikke lyst, ikke drømme, men knaldhård hverdagspraktik, for mine børns skyld. Eller måske nok allermest for, at det skulle være så nemt som overhovedet muligt for mig. Hverdagspraktik er bare ikke lyst. Det er ikke drømme. Det er godt. Det er fornuftigt, men at lade hverdagspraktik gennemsyre hele livet, er ikke kraftfuldt. Det er ikke buldrende og det er et ok. grundlag for at ha et godt liv, men der er ikke fulde drøn på kraften og livslysten.

Og derfor vil du se, små bitte ændringer det næste stykke tid, fordi jeg flytter. Jeg flytter mig selv, jeg flytter mit firma, jeg flytter mit fokus og jeg tager mine drømme op i hånden og sætter handling på. Har du lyst til at læse bogen Nærkontakt, kan den bestilles lige her:

https://www.piamajas.dk/boeger/

Jeg glæder mig utroligt meget til at tage hul på dette nye kapitel. Det er næsten ulideligt at gå her og pakke, selvom det er en rigtig god proces. Alle celler i hele min krop skriger på, at komme igang og ideerne står i kø (Og den er virkelig lang) Jeg har i mit nye hus, helt andre muligheder for at lave arrangementer, workshops, samtaler og alt det jeg så gerne vil- alt det der nærer mig og forplanter sig til dig, alene fordi der er meget mere udendørsplads. Der er skov til bålarrangementer og udendørs visualiseringer. Der er værksted til alle mulige former for workshops, men først og fremmest er der fred. Der er uforstyrret. Der er mange, store og flotte træer og jeg glæder mig til at gå på opdagelse i min lyst og i hvilken retning den udfolder sig i, når jeg skal bo midt i min drøm.

Hvis jeg kan være dig behjælpelig med noget, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller bemærkninger, så læg en besked til mig.

Kh. Piamaja

Del:

Andre indlæg:

Vi høster, som vi sår

Jeg tager ofte fejl. De er små og store og jeg gør dem hver dag. Det gør du sikkert også. Sådan er det nemlig at

Livet rækker hånden ud

Det er søndag morgen. Der er lettere grus i øjnene. Solen skinner ind igennem terrassedøren. Der er kaffe i koppen og ud igennem højtaleren strømmer

Send en besked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *