Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

Begivenheder

Det sker

Skovhaven er den skønneste lille uforstyrrede plet på denne jord. Her er tid, ro og inderlighed. I værkstedet, nederst i haven afholdes skønne begivenheder, alle sammen med fokus på dig og dit liv.
 
I Skurvognen afholdes Kropssamtaler og hver fredag er den også åbent for at du kan komme forbi og se og købe et lille eksklusivt udvalg af keramik, re-use og vintage ting. Det er rigtigt, i den lille skurvogn er der opstået en lille skovbutik. Butikken er et udslag af min lyst og hedder “Hekserier i Skovhaven” Du kan se meget mere til mig og min lyst lige her:
Vis mere

26. okt., 23. nov., 18. jan. & 1. marts kl. 18-21

Kvindecirkel

vinterens kvindecirkel

Overordnet Tema; Kvinde midt i livet- Brydning på brydning.
Onsdage 26 okt, 23. nov. 18 Jan og 1 marts kl. 18-21 ish med et let måltid aftensmad. Vinteren er indsigternes årstid, det er her vi skal give grobund for handlinger via vores klarsyn og indsigter. Vi tager vinterens indadskuende energier og hjælper os selv til et kraftfuldt liv i liv, lyst og kærlighed. Du vil få værdifuld viden omkring din egen helt specielle kraft, energiaftryk, kommunikation, lyst, det utæmmede liv, skaberværket og hvordan du hjælper dig til et liv i indsigt. Gruppen er en lille fast gruppe og vi rejser sammen i et tillidsfuldt rum vi selv skaber. Det koster 1800 kr at deltage og du må dele betalingen i 2, en ved tilmelding og en 1 november.
Vis mere
værksted

Åbent værksted

Disse aftner går jeg i værkstedet og skaber selv- mød op med dit eget kreaprojekt eller fornøj dig i keramik, akrylmaling, papmache eller andet mit værksted indeholder. Der vil ingen decideret undervisning være, men skabelse og kreativitet på højt plan- Og fællesskab! og du må rigtigt gerne være med! Medbringer du ikke selv dit eget krea projekt, men gerne vil skabe, kan du købe materialer af mig. Kaffe, The og sødt er en del af setuppet, der er ild i brændeovnen og masser af liv, lyst og kærlighed. Det koster 75 kr. pr aften at deltage og der kan være deltagelse af alle køn.
Vis mere

27. okt., 24., nov. & 8. dec. kl. 19-21.30

26. november kl. 10-17

gratis

Julemarked

Gratis- kom og vær med.
Skovhaven vil denne dag, summe af liv. Der vil være stande fordelt i haven og skoven, og du kan sammen med din familie og venner nyde at gå en tur og samle dit eget pyntegrønt, eller du kan vælge at købe det af mig. Denne vidunderlige dag, vil der blive bagt “Goderåd” kogt Bålsuppe, serveret Piamajas hvide gløgg og mange andre lækre ting. Der vil være mulighed for at få massage, købe keramik, dekorationer, julepynt, vintage og mange andre ting.
Har du lyst, kan du også deltage som udstiller- en standplads på 4 meter koster 300 kr og du må sælge alt hvad du har lyst til.
Vis mere
workshop

hvilken fortælling møder ud verden med?

Lørdag d.10 december 10-15. Her dykker vi ned i den historie vi hvert sekund fortæller os selv og alle andre. Hvad er det der gør mig? Hvilken familie historie og dermed identitet, kommer jeg fra og hvordan bruger jeg den? Hvis jeg nu skulle forbedre min historie, hvad skal så med i den nye version og hvad skal jeg slippe? Og hvordan gør vi overhovedet sådan noget, rent praktisk? Vi kan heller ikke undgå at tale familie relationer og alle andre relationer- for de er jo gjort af vores historie. Der er naturligvis fuld og lækker forplejning, tillidsfuldt fællesskab og ubetinget venskab. Pris 750 kr. Kun for kvinder
Vis mere

10. december kl. 10-15

8. jan., 22. jan., 5. feb og 5. marts - kl. 10

Keramik for børn

Kreativt børnehold 0.-6. klasse

For børn der gerne vil snuse til keramik, eller skabe og kreere papmache, decoupage, tryk og mange flere ting- og gerne vil lære at lave noget rigtigt, noget der holder og kan bruges- Og som de kan være stolte af.
Hver gang vil der være mulighed for at vælge keramik og eller en anden kreativ aktivitet- så hvis de ikke gider at bruge 4 søndage af 2,5 time på keramik, så kan de vælge noget andet spændende.
Børnene lærer teknikker med de kreative aktiviteter, feks. at forme leret så det kan brændes og de lærer også at glasere deres lertøj og være med i alle processer af det de skaber, uanset hvad de laver.
Holdet er lille- jeg har plads til 10 børn og rækker koncentrationsevnen ikke til 2,5 time vil der være frisk frugt, kiks osv- eller en løbetur i skoven.
Jeg er ikke uvant med at formidle det kreative for børn, da jeg er uddannet pædagog og ved flere lejligheder afholder private kreative børnearrangementer- Og jeg elsker at se børn fordybe sig i det kreative, imens de hygger sig og lærer en masse. Der vil således være fri leg med det kreative og glade børn.
Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på 20820191, eller lægge besked på Facebook.
Forløbet koster 950 kr, med alle materialer betalt og når du har betalt, har dit barn en plads.
Jeg glæder mig simpelthen sådan til at kreere sammen med børnene.
Kh. Piamaja
Vis mere
keramik for unge og voksne

Keramik - hvordan skaber jeg smukt og brugbart mit eget?

For alle nysgerrige over 14-15 år uanset om du er nybegynder eller let øvet.
Denne gruppe er en fast gruppe, hvor du får mulighed for at eksperimentere med mange forskellige teknikker, som virker også selvom du er helt uøvet.
Har du lyst til at skabe dine egne skåle, krus eller vil du gerne arbejde med figurer, så er her muligheden for at lære det.
Du lærer at glasere, skabe dybde i glasuren med flere forskellige lag og farver, så dit helt eget keramik bliver så personligt og stilmæssigt som du vil have det.
vi kommer til at arbejde afslappet, roligt og hyggeligt og der vil være god stemning, The/Kaffe og sødt.
Holdet koster 1500 kr, at deltage i og alle materialer og brændinger er med i prisen.
Du tilmelder dig via en besked til Piamaja på ceo@piamajas.dk eller på 20820191- her kan du også stille spørgsmål og få opklaret om det er noget for dig.
Når du har betalt er du sikret en af de 9 pladser der er på holdet.
Jeg glæder mig til at skabe med dig, Piamaja
Vis mere

19. jan., 2. feb., 16. feb., 2. mar., 16. marts
kl. 19-21

LÆS VIDERE

SE, HVAD JEG ELLERS TILBYDER: