Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have nyhedsbreve i øjenhøjde og skrevet med hjertet, kan du tilmelde dig her:

16. april KL. 13-15

BOG CAfe

Fejring af livsmiraklet og bogen Nærkontakt.

Nærkontakt er en bog jeg simpelthen har glædet mig så meget til at skrive og udgive. Den bliver så fin, dejlig og opløftende.
Du kan denne dag gratis deltage i en lille fejring i anledning af udgivelsen (Og også livsmiraklet- i den grad livsmiraklet!!)
Vi fejrer livet, kærligheden og forårets indtog denne dejlige dag og jeg gir et glas eller en kop.
Du kan afhente din forudbestilte bog, købe Nærkontakt, høre mig læse op af denne skønne, vidunderlige og forløsende bog.
Jeg bringer dig et kort uddrag:
Du er som kvinde forbundet med livsmiraklet, fordi du sætter livet i gang, ikke kun igennem din evne til at bære og føde dine børn, men fordi du er forbundet med selve livets kerne.
Du er igangsætter af slægten, du er vedligeholder af slægten og du er den der bevæger slægten videre til det nye.
Dine frø planter sig i andre og dine gerninger forplanter sig ud i livet og videre til andre.
Som kvinde, er du meget mere din oprindelige energi, end mænd. Du er meget mere igangsættende, end mandlige igangsættere.
Du er meget mere fast, end mandlige faste og du er meget mere bevægelig end mandlige bevægelige. Det er dine evner til at ”Se” og ”Vide” som er dine helt specielle kompetencer.
Det er din intuition. Det er dit indre liv og dine evner til, at se mønstre, fornemme virkeligheder, trække tråde og det er din villighed til at opsøge det felt i dig og det er ilden i dig, der sætter dig i istand til, at være dig.
Det er dit udgangspunkt i kærlighed og omsorg. Det er din viden om livet, din krop, din seksualitet, dit skjulte felt og din viden om at alt liv, gir mening.
Det er din dybde, det er din klang og at det du skaber med dit væsen, væren og hænder. Det er din villighed til at se livets mørke facetter, tale om dem og lære fra dig.
Det vil være muligt, at bestille bogen inden udgivelsen, sådan at du er sikker på at få fra det første tryk.
Der vil følge information på hjemmeside og her. Men sæt kryds i kalenderen, jeg vil elske at se dig.
Ved du allerede nu, at du gerne vil deltage, så læg en besked til mig på ceo@piamajas.dk
Kh. Piamaja
Vis mere
WORKSHOP

Vandring med stilheden og åndedraget som anker

Det er i stilheden vi møder os selv. Det er i mødet imellem elementernes påvirkning og vores egen væren, at vi kan knytte et bånd til det der er os.
Denne skønne dag, mødes vi i huset “Maja” hvor jeg guider jer til at lade åndedraget og stilheden være dagens anker. Vi tanker energidepoterne op og begiver os afsted ind igennem den gamle bydel i Ribe og videre ud gennem National parkens betagende vidder.
Vi vandrer med åndedraget ud til Ribe diget, det er en betagende tur på 6 km. Her er himlen høj og det er nemt at mærke sig selv, sin rolle i livet og knytte et bånd til det. Undervejs vil der være mulighed for pause og der vil ligeledes være mulighed, for at modtage min guidning 1:1 eller dæmpet samtale med andre deltagere.
Når vi ankommer til Ribe Diget vil, der være pause til at notere indsigter ned og hvile.
Vi indtager frokost fra en nærlæggende restaurant på Ribe diget, eller indendørs hvis det regner. Efter frokosten samles der op på tanker, indsigter og oplevelser og turen går tilbage igen.
Når vi er tilbage i Huset Maja, fyldes energidepoterne igen op og vi samler det op, der har mødt os på turen.
Hensigt med dagen, er at give dig mulighed for, at knytte et dybt bånd til dig selv, dit element og plads i livet.
Du skal medbringe en lille rygsæk til fornødenheder og vand til frem og tilbage. Husk tøj efter vejret, solcreme og evt. solhat.
Det koster 950 kr. at deltage i dagen og du tilmelder dig til ceo@piamajas.dk og mobilpay 759246. Når du har betalt, har du en plads.
Dagen vil være betagende, fantastisk og medbring gerne din veninde.
Kh. Piamaja
Vis mere

28. maj KL. 10-16

LÆS VIDERE

SE, HVAD JEG ELLERS TILBYDER: