15. jANUAR KL. 13-15

BOG CAfe

Datter af skammen

15. januar udgives min bog nr. 2, Datter af Skammen – En sanselig beretning om frygtens væsen.
Mød op i “Huset Maja” og få din bestilte bog signeret, hør mig læse op og få et lille glas.
Det bliver en dejlig dag, og jeg glæder mig så meget til at se dig.
Bogen er mine helt personlige sansninger i mit smertefelt, skam og frygt. Sansningerne er naturligvis bakket op af mine faglige og professionelle ord, og der er stof til eftertanke for alle.
I bogen skriver jeg også om overgangsalderen, mønstre, kønsroller, de første sansninger, den lille pige og rigtig mange andre emner.
Bogen er på 161 sider og koster 249 kr., og du vælger selv om du vil afhente den, eller have den gratis tilsendt med Dao.
Du kan bestille bogen via en mail til ceo@piamajas.dk og en MobilePay til 759246. Når du har betalt, har du købt en bog, enten til levering eller afhentning.
Kh. Piamaja
WORKSHOP

Din indre lille pige

Vi har alle et indre lille barn, hun er summen af alle vores tidlige sansninger.
Uanset hvad vi foretager os ude i det virkelige liv, har vi vores indre Lille Pige med. Hun er en usynlig medspiller og gemmer sig dybt i vores indre kraftfelt.
Den Lille Piges sansninger, forståelse af verden og udgangspunkt er for evigt forankret i os, selvom vi er voksne kvinder.
Hendes sandheder er vores sandheder. Hendes sår er vores sår. Hendes regler er vores regler. Men hun er et barn, og som voksne kvinder kan vi ikke skabe livet ud fra barnets sansninger. Vi skal og må tilbage til den indre lille pige og hele hendes sår, begribe hendes verden, for at kunne gå ud i verden som frie voksne kvinder og tage det, der er til os.
Selvansvarlighed starter ved Den Lille Pige. Problemløsning starter ved Den Lille Pige. Kreativitet starter ved Den Lille Pige. Grænser starter ved Den Lille Pige.
Det frie liv som klog kone starter ved Den Lille Pige.
Hun er din rod på dit livstræ.
Måske har du i årevis følt dig stagneret. Måske har du mistet gnisten. Måske føler du dig ikke let og fri. Måske har du svært ved at stå fast i dig selv. Måske kan du ikke sig nej tak. Måske har du dårlig samvittighed. Måske har du fornemmelsen af at være adskilt fra dig selv. Måske er du bange, utryg eller faret vild. Måske render du igen og igen ind i det samme problem. Måske flygter du fra livet, måske lykkedes du ikke? Alt det ligger hos Den Lille Pige og meget mere. Faktisk udspringer hele din verden fra din indre Lille Pige.
Hensigten med dagen:
At etablere et tillids- og kærlighedsfyldt rum, sådan at du via guidede indre oplevelser kan læne dig ind i dit kraftcenter, opleve dit indre univers og de indsigter, der er til dig.
Du kan forvente:
Undervisning/formidling.
Indsigter – ingen går tomhændet herfra.
Guidning/vejledning/coaching.
Et inderligt rum.
Anerkendelse, genkendelighed og kærlighed.
God tid.
Sanselig frokost.
Kaffe, the og lidt sødt.
For at komme ordentligt i dybden kan der kun deltage 6 kvinder i workshoppen. Det koster 950 kr. at deltage og tilmelding sker via ceo@piamajas.dk og MobilePay 759246. Når du har betalt, har du sikret dig en plads.
Jeg glæder mig til at se dig.
Kh. Piamaja
Vis mere

12. februar KL. 10-16

23. februar KL. 20-21.30

9. marts KL. 20-21.30

23. marts KL. 20-21.30

online undervisning

dit indre kraftcenter

Via Zoom mødes vi i en lille fast tillidsfuld gruppe af kvinder, hvor vi etablerer et rum af anerkendelse, nysgerrighed og vandtætte skodder. Rummet er en forlængelse, af det tillidsfulde rum i huset “Maja” og du kan deltage uanset, hvor du befinder dig i verden eller dit liv.
Vi har alle et indre kraftcenter. Det er her, dit livstræ udspringer, din indre kilde løber, og det er dit sted. Din kerne er her. Det er det ægte dig. Det upolerede dig. Dit kraftsted er hjemsted for din indre lille pige, din kloge kone og alle dine tidlige sansninger, din historie, din families historie, alt det du slæber med dig af ophobede historier er lige her. Alt det modtager du naturligvis undervisning i.
Det er muligt at komme i dialog med dit kraftcenter og få en bevægelse i livet til at udspringe fra dit indre jeg. Det er muligt at starte en heling, som heler op fra bunden, så du kan være sund og hel, ægte, autentisk og have det godt med dig selv og dit liv.
Det er muligt at folde sig ud i livet og stå fast med en solid rod, uanset hvad du kommer af.
Det vil jeg undervise dig i, online, henover disse tre aftener. Det eneste du behøver er at logge ind på zoom og være villig til at tage dig selv alvorligt og med største nænsomhed nærme dig selv.
Hver aften vil jeg guide dig igennem en visualisering, sådan at du for fremtiden selv kan beherske dette effektfulde redskab og vende tilbage til det inderlige rum, du har i dig selv. Vi vil sammen i gruppen gå i gennem vores oplevelser, og jeg vil guide dig i det sete sådan, at du ikke efterlades uden værktøjer til dine indsigter.
Det er min erfaring med dette online hold, at vi godt kan bruge mere tid end til kl. 21.30 – ofte bliver den 22, før vi er helt færdige, så er du advaret.
Det koster 1200 kr. at deltage i onlineundervisningen, og for at vi kan komme ordentligt i dybden, kan der kun deltage 6 kvinder i gruppen.
Tilmeldingen sker via en mail til ceo@piamajas.dk og en MobilePay til 759246. Når du har betalt, har du en plads. Du modtager link til zoom og en bekæftelse af din plads via mail, og du er meget velkommen til at henvende dig med spørgsmål til undervisningen.
Kh. Piamaja
Vis mere
WORKSHOP

Den kloge kone

Vi har alle en klog kone indeni. Hun er summen af alt vores oparbejdede viden, livserfaring og alle de gaver, vi kom til livet med.
Vores kloge kone ved, hvordan vi skal leve vores liv, men vi har lært af livet, at vi ikke skal lytte til hende. Den kloge kone er nemlig ikke bekvem, hun er ikke nem, pæn og en ja-siger. Den kloge kone er sig selv. Hun er ægte, levende og autentisk.
Den kloge kone er fri,og hver dag lever hun det liv, der er til hende med liv, lyst og kærlighed. Ikke smertefrit, ikke ved at lægge låg på, men ved at stå frit imellem himmel og jord og være et med sig selv og kraft.
Måske har du i årevis følt dig modarbejdet. Måske har du mistet gnisten. Måske føler du dig ikke fri. Måske kan du ikke lide dig selv, din krop og dit liv. Måske er du lige ved at tage skidtet ud i et klog kone-liv men føler, at modet svigter dig. Måske mangler du livskompetence, liv, drive. Måske føler du, at livet ikke blev det, du gerne ville have. Måske vil du gerne finpudse. Måske mangler du den sidste brik i puslespillet. Måske mangler du svar, lyst og overskud. Måske mister du alt for ofte fodfæstet.
Eller også er du bare nysgerrig?
Hensigten med dagen:
At etablere et tillidsfuldt rum sådan at du via guidede indre oplevelser, kan læne dig ind i dit kraftcenter og opleve din indre verden sådan, at du kan tage dit indre liv med ud i din ydre verden og styrke dit liv, som klog kone.
Du kan forvente:
Undervisning.
Indsigter.
Guidning og vejledning.
Et inderligt rum.
Anerkendelse, genkendelighed og kærlighed.
God tid.
Sanselig frokost.
Kaffe/the og sødt.
For at komme ordentligt i dybden, kan der kun deltage 6 kvinder i workshoppen. Det koster 950 kr. at deltage og tilmelding sker via ceo@piamajas.dk og MobilePay til nr. 759246. Når du har betalt, er du sikret en plads.
Jeg glæder mig til at se dig og til en vidunderlig opløftende dag.
Kh. Piamaja
Vis mere

12. MARTS KL. 10-16

LÆS VIDERE

SE, HVAD JEG ELLERS TILBYDER: